sponsor

 

BÄST PÅ

Landskrona Energi tar ansvar för att leverera hållbara och säkra energi- och kommunikationslösningar inom Landskrona stad. Samtidigt är det viktigt för oss att vara mer än ett energiföretag. I vår roll som lokal energileverantör möjliggör vi dagligen så att landskronaborna får ljus, kraft, värme och kommunikationstjänster levererat till sitt boende. Vi finns till för att din vardag som landskronabo ska bli lite enklare och vi står för en hållbar framtid med miljötänkandet i fokus.

KONTAKT www.landskronaenergi.se

 

Alfdex från Landskrona störst i världen på

rening av vevhusgaser

Alfdex är ett Landskronaföretag som tillverkar separatorer för rening av lastbilsmotorer, vilket bidrar till minskade utsläpp i vår natur. Alfdex bildades 2004 och har sålt ett par miljoner separatorer. Alfdex är världs- ledande som leverantör av lösningar för rening av vevhusgaser från lastbilsmotorer. Alfdex har växt från att vara några få entusiaster i början på 2000-talet till att vi idag är över 130 personer.  Vi fortsätter förstås att växa eftersom våra produkter efterfrågas mer och mer allteftersom miljövetandet  och miljökraven ökar.

Vi är världsledande leverantör av lösningar för rengöring av vevhusgaser från dieselmotorer. Även tillverkare av bussar, traktorer och entreprenadmaskiner använder vår teknik och vi levererar framförallt till USA, Europa och Japan.

 Vårt företag värnar förstås också om arbetsmiljön som vi själva jobbar i, här vill vi att alla skall trivas – vår slogan är “det skall vara roligt att jobba på Alfdex”.

Ni hittar oss på industrikomplexet vid Marieberg i södra delarna av Landskrona (här finns även  Haldex och BorgWarner). Sommaren 2017 flyttar vi till nya lokaler, längs Ringvägen i Landskrona.

KONTAKT www.alfdex.com

 

BÄST PÅ

Att få mina kunder att synas genom rätt profilprodukter

Att få mina kunder att ha en sökoptimerad hemsida som de kan hantera

Att få mina kunder att ha snygga, praktiska reklamprodukter som syns

KONTAKT www.via-media.se

För oss handlar god smak inte bara om själva smakupplevelsen utan lika mycket om att ta ansvar för människor och miljö.

 

Bara det bästa är gott nog och vi tummar aldrig på smaken. Det är vårt löfte till dig. Det är också självklart för oss att integrera hållbarhetstänkande i allt vi gör.

 

En förutsättning för vår fortsatta framgång är att miljön och människorna i vår värdekedja mår bra. Vår verksamhet är starkt knuten till råvaror som kommer från hela världen. Vårt ansvar sträcker sig därmed från fälten där våra råvaror växer, hela vägen till ditt kök.

 

MM Överskott

Ortens varhus

Lågpris

Märkesvaror

klipp och partier

Brett sortiment

Kundservice

Säsongsvaror

VI GÖR ALLT FÖR ATT DU SKA FÅ MYCKET, MYCKET MER FÖR PENGARNA

Made with Adobe Muse

grafisk design & layout